Hjemmesider

Content management / indholdsstyring

En hjemmeside skal altid opdateres. Omkostningerne ved dette kan holdes langt nede ved at bruge et Content Management System (CMS).

Ved hjælp af det bredt anvendte og fleksible content management system TYPO3 får Techstudios kunder hjemmesider som er lette at opdatere og vedligeholde. Og det til en pris som ofte ligger under statiske hjemmesider eller hjemmesider opbyggede i andre CMS systemer. TYPO3 anvendes af firmaer i alle størrelser over hele verden. Eksempler på firmaer som har anvendt TYPO3 til deres hjemmesider er f.eks. Volkswagen, DHL og 3M.

Flere webbureauer udvikler egne CMS systemer som kundernes hjemmesider baseres på. Dette låser kunden fast til webbureauet uden mulighed for at skifte leverandør hvis billigere eller bedre alternativer skulle vise sig. Ved at vælge en leverandør som bruger et bredt anvendt system som TYPO3 låser man sig ikke fast til en bestemt leverandør.

Mange webbureauer tager meget høje priser for hjemmesider opbyggede i et content management system. Vores filosofi er, at CMS ikke må være dyrere end almindelige, statiske hjemmesider.

Helhedsløsning

Lad os bekymre os om tekniken.

Lader du Techstudio udvikle din hjemmeside tager vi os af hele processen. Du skal ikke bekymre dig om registreringer, flytninger og teknik. Vi klarer alle opgaverne omkring den tekniske opbygning af hjemmesiden. Det eneste du skal levere er indholdet, og selv dette kan vi være behjælpelige med. Selvom alle hjemmesider opbygges så kunden selv kan udbygge, ændre og opdatere leverer vi selvfølgelig en komplet hjemmeside.

Ved hjælp af et samarbejde med profesionelle fotografer og grafikere sikres altid en hjemmeside som ikke bare er overskuelig og let at bruge, men som også har et flot og fremtidssikret layout.

Webapplikationer

Hvorfor have de begrænsninger som et almindeligt program giver?

Med en webbaseret applikation slipper man installation af software, kan bruge programmet hvor som helst og lade flere brugere arbejde samtidigt. Techstudio udvikler ogsĂĄ deciderede webapplikationer som f.eks. kundedatabaser, ordresystemer mm. Kontakt os for yderligere information.

Tudskærvej 13
DK-2720 Vanløse
Danmark
Tlf. +45 40 94 94 10
  Vallbovägen 5A
SE-239 42 Falsterbo
Sverige
Tel +46 (0)735 01 04 20